Äppel Päppel, heminredning & leksaker

Dalarnas län

Information

Äppel Päppel, heminredning & leksaker är en verksamhet som finns i Vansbro. I Äppel Päppel, heminredning & leksaker finns det lite olika personer som är förknippade och det är Palmkvist, Siv Ing-Marie som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Äppel Päppel, heminredning & leksaker så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Äppel Päppel, heminredning & leksaker på telefon 0281-10150.

Affärsverksamhet med försäljning av heminredningsartiklar och leksaker.

Idag är Äppel Päppel, heminredning & leksaker av bolagstypen Enskild firma.

Äppel Päppel, heminredning & leksaker är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Vansbro arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Äppel Päppel, heminredning & leksaker innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-01 och Äppel Päppel, heminredning & leksaker är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Äppel Päppel, heminredning & leksaker så är det följande:

Äppel Päppel, heminredning & leksaker har 580904-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.