CP's Rep. & Försäljning

Dalarnas län

Information

I Vansbro finns det ett Enskild firma som heter CP's Rep. & Försäljning. Det finns flera bolag som liknar CP's Rep. & Försäljning i Dalarnas län. Vansbro är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

CP's Rep. & Försäljning är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-10-03 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 2002-08-27 så har CP's Rep. & Försäljning varit registrerat och sedan 2002-10-03 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är CP's Rep. & Försäljning och det finns fler bolag som är det i Vansbro.

Vill man komma i kontakt med CP's Rep. & Försäljning så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med CP's Rep. & Försäljning så kan ni göra det på 0281-30454.

Reparation av bilar. Försäljning av nya och begagnade varor såsom fordonstillbehör, träsniderier och mekaniskt arbete och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Perols, Anders Christer som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

CP's Rep. & Försäljning har 560609-XXXX som sitt organisationsnummer.