Krongården AB

Dalarnas län

Information

Krongården AB är ett av många verksamheter som finns i Vansbro. Det är nämligen den kommunen som Krongården AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Krongården AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2007-03-06.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hulån 216, 780 51, Dala-järna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Krongården AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Vansbro arbetar för att verksamheter som Krongården AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Krongården AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget ska äga, förvalta och hyra ut fastigheter, bostäder och byggnader, bedriva utbildnings-, konferens- och rekreationsverksamhet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Krongården AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Krongården AB och det är följande personer, Bertils Bayoumy, Sofia Karin E som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Hed Kerstin Mari som är född 1958 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Frej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Krongården AB är 556725-4296.