PELAB Pellets AB

Dalarnas län

Information

PELAB Pellets AB är ett av många företag som finns i Vansbro. Det är nämligen den kommunen som PELAB Pellets AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PELAB Pellets AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2007-01-23. Men sedan 2007-02-22 så har PELAB Pellets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Heden, 780 53, Nås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PELAB Pellets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0281-30190.

Vansbro arbetar för att företag som PELAB Pellets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PELAB Pellets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget ska bedriva produktion och försäljning av pellets, försäljning av utrustning för bioenergi och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PELAB Pellets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Fredriksson, Lars Emil Lennart -Grönn, Arne Johannes Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PELAB Pellets AB och det är följande personer, Fredriksson, Rolf Lennart som är född 1946 och har titeln Extern VD, Grönn, Arne Johannes som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Fredriksson, Lars Emil Lennart som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Robert Per-Erik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lillebö, Per som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Urströmmen, Helge som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES.Hassis, Per Folke Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för PELAB Pellets AB är 556721-4795.