Dala-Järna Reklamtryck AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vansbro och Dala-Järna Reklamtryck AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Dala-Järna Reklamtryck AB är ett av dem. Statusen för Dala-Järna Reklamtryck AB är att Bolaget är aktivt.

Dala-Järna Reklamtryck AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-11. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Vansbro där företaget finns i jobbar för att företag som Dala-Järna Reklamtryck AB ska trivas.

I Vansbro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva tryckeri och reklamverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dala-Järna Reklamtryck AB inte är momsregistrerat.

Idag är Dala-Järna Reklamtryck AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vansbro.

Vill man komma i kontakt med Dala-Järna Reklamtryck AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-400113.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Karlsson, Tommy Ingvar.

De som är på något sätt har med Dala-Järna Reklamtryck AB är Karlsson, Tommy Ingvar som är född 1965 och har titeln VD, Karlsson, Tommy Ingvar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg, John Conny som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sveding, Elisabet Madeleine som är född 1968 och har titeln Suppleant, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Dala-Järna Reklamtryck AB har 556683-6440 som sitt organisationsnummer.