Hotell Myrbacka AB

Dalarnas län

Information

Hotell Myrbacka AB är ett företag som finns i Vansbro. I Hotell Myrbacka AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Kung Elin Aina Maria som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Klintberg, Jan Anders Martin som är född 1977 och har titeln Suppleant, Marklund, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Hassis, Per Folke Anders som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Dalrev Revision & redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hotell Myrbacka AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hotell Myrbacka AB på telefon 0281-20698.

Bolaget skall bedriva hotell-, restaurang och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hotell Myrbacka AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hotell Myrbacka AB är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Vansbro arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hotell Myrbacka AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-10-06 och Hotell Myrbacka AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hotell Myrbacka AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hotell Myrbacka AB har 556683-5913 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.