Vansbro Sparkfabrik AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vansbro och Vansbro Sparkfabrik AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Vansbro Sparkfabrik AB är ett av dem. Statusen för Vansbro Sparkfabrik AB är att Bolaget är aktivt.

Vansbro Sparkfabrik AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-06. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Vansbro där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vansbro Sparkfabrik AB ska trivas.

Vansbro Sparkfabrik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05. I Vansbro så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av sparkar, möbler och inredningar samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska dessutom bedriva uthyrning av hushållsnära tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vansbro Sparkfabrik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05.

Idag är Vansbro Sparkfabrik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vansbro.

Vill man komma i kontakt med Vansbro Sparkfabrik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0281-71784.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Vansbro Sparkfabrik AB är Bertilsson, Per Erik Eljan som är född 1957 och har titeln VD, Bertilsson, Per Erik Eljan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Carolina Anna Margareta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Grosshed, Stig Hans Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Perjos, Erik Olof som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vansbro Sparkfabrik AB har 556623-6427 som sitt organisationsnummer.