HT Englund AB

Dalarnas län

Information

HT Englund AB är ett företag som finns i Vansbro. I HT Englund AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Englund, Lars Håkan som är född 1961 och har titeln VD, Englund, Lars Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Per Thomas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Englund, Kjell Rune som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hassis, Per Folke Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med HT Englund AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HT Englund AB på telefon 0281-20005.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva elinstallationer, försäljning och montering av elartiklar, butik med försäljning av el- och sportartiklar, personaluthyrning inom bygg-, metallindustri- och elbranschen. Bolaget skall vidare bedriva produktion, försäljning, export och distribution av buteljerat käll- och mineralvatten samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är HT Englund AB av bolagstypen Aktiebolag.

HT Englund AB är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Vansbro arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HT Englund AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-04 och HT Englund AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HT Englund AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

HT Englund AB har 556617-1871 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.