Snöå Bruks Värdshus AB

Dalarnas län

Information

I Vansbro finns det ett Aktiebolag som heter Snöå Bruks Värdshus AB. Det finns flera bolag som liknar Snöå Bruks Värdshus AB i Dalarnas län. Vansbro är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Snöå Bruks Värdshus AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-11-21 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 2000-10-05 så har Snöå Bruks Värdshus AB varit registrerat och sedan 2000-11-21 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Snöå Bruks Värdshus AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vansbro.

Vill man komma i kontakt med Snöå Bruks Värdshus AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Snöå Bruk, 780 51, Dala-järna. Vi ni istället prata med Snöå Bruks Värdshus AB så kan ni göra det på 0281-24018.

Bolagets verksamhet ska vara hotell- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Äga och förvalta värdepapper. Distribution, utbildning, servering och tillredning av måltider, administration inom måltidshantering samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gustafsson, Irene Åsa Yvonne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sprenger, Karl Maria som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nael, Dave Georg som är född 1976 och har titeln Suppleant, Johansson, Frank Verner Valdemar som är född 1946 och har titeln Revisor, Derab Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Snöå Bruks Värdshus AB har 556598-4530 som sitt organisationsnummer.