Närsjögläntans HVB-hem AB

Dalarnas län

Information

Närsjögläntans HVB-hem AB är ett av många företag som finns i Vansbro. Det är nämligen den kommunen som Närsjögläntans HVB-hem AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Närsjögläntans HVB-hem AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-09-01.

Närsjögläntans HVB-hem AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2000-07-04.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Östborn 60, 791 96, Falun. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Närsjögläntans HVB-hem AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 023-62070.

Vansbro arbetar för att företag som Närsjögläntans HVB-hem AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Närsjögläntans HVB-hem AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva hem för vård eller boende, skolverksamhet i enlighet med kap 9 skollagen, förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för Närsjögläntans HVB-hem AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Närsjögläntans HVB-hem AB och det är följande personer, Hallqvist, Bajer Karin Christina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallqvist, Bo Erland som är född 1958 och har titeln Suppleant, Barle, Björn Christer som är född 1945 och har titeln Revisor, Nordström, Hans Göran som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Närsjögläntans HVB-hem AB är 556594-3031.