Håkan Erikssons Icekarting AB

Dalarnas län

Information

Håkan Erikssons Icekarting AB är ett företag som finns i Vansbro. I Håkan Erikssons Icekarting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Lars Erik Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Pellanna Sven Erik Ingvar som är född 1931 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Håkan Erikssons Icekarting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Håkan Erikssons Icekarting AB på telefon 070-3605380.

Bolaget skall bedriva uthyrning av gokart ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Håkan Erikssons Icekarting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Håkan Erikssons Icekarting AB är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Vansbro arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Håkan Erikssons Icekarting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-19 och Håkan Erikssons Icekarting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Håkan Erikssons Icekarting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Håkan Erikssons Icekarting AB har 556590-2573 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.