Liljas import och export i Vansbro AB

Dalarnas län

Information

I Vansbro finns det ett Aktiebolag som heter Liljas import och export i Vansbro AB. Det finns flera företag som liknar Liljas import och export i Vansbro AB i Dalarnas län. Vansbro är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Liljas import och export i Vansbro AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 1998-01-30 så har Liljas import och export i Vansbro AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Liljas import och export i Vansbro AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Vansbro.

Vill man komma i kontakt med Liljas import och export i Vansbro AB så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Allég. 24 A, 780 50, Vansbro. Vi ni istället prata med Liljas import och export i Vansbro AB så kan ni göra det på 0281-595960.

Bolaget skall bedriva handel med samt import och export av livsmedel och mossa ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lilja, Lars Kenneth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson Lilja, Ellen Ulla-Britt som är född 1955 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Grosshed, Stig Hans Lennart som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Liljas import och export i Vansbro AB har 556552-3940 som sitt organisationsnummer.