Katrinas Gård i Nås Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Katrinas Gård i Nås Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vansbro här finns det många olika Aktiebolag. Katrinas Gård i Nås Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Vansbro jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

Katrinas Gård i Nås Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556540-1147.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0281-30102 alternativt besöka eller skicka post till Katrinas Gård i Nås Aktiebolag på följande adress Skansbacken 33, 780 53, Nås.

Katrinas Gård i Nås Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Katrinas Gård i Nås Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Lundin, Bengt Anders Christer som är född 1953 och har titeln Suppleant , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva köp och försäljning av lantbruks- och skogsprodukter, köp och försäljning av fast egendom och värdepapper, arrende, uthyrningsverksamhet och körslor inom lantbrukssektorn samt därmed förenlig verksamhet.