Hjulbäcks Gård i Nås Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Hjulbäcks Gård i Nås Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Vansbro som är den kommunen där Hjulbäcks Gård i Nås Aktiebolag finns. I Vansbro så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hjulbäcks Gård i Nås Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hjulbäcks Gård i Nås Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Hjulbäcks Gård i Nås Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hjulbäcks Gård i Nås Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Orsala 32, 780 53, Nås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3541107.

Vansbro arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hjulbäcks Gård i Nås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hjulbäcks Gård i Nås Aktiebolag har idag 556530-8193 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. är den som för stunden ansvarar för Hjulbäcks Gård i Nås Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är jord- och skogsbruk, gräv- och entreprenadmaskinarbeten, maskinteknisk konsultverksamhet, handel med värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Hjulbäcks Gård i Nås Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundin, Bengt Anders Christer som är född 1953 och har titeln Suppleant, Borgert Isaks, Lisa Maria Victoria som är född 1967 och har titeln Revisor, Leksell, Karin Majvor som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision Falun/Leksand AB som är född och har titeln Revisor, .