Water and Laser Technology Materials i Vansbro AB

Dalarnas län

Information

Water and Laser Technology Materials i Vansbro AB är en verksamhet som finns i Vansbro. I Water and Laser Technology Materials i Vansbro AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bülund, Lena Ann-Sofie som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Kjell Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Olga som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Water and Laser Technology Materials i Vansbro AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Water and Laser Technology Materials i Vansbro AB på telefon 0281-12025.

Bolaget skall bedriva handel med stål och metalliska material, grossist inom stål och metalliska material, handel med frukt, grönsaker, kolonialvaroar, livsmedel, vin, sprit, öl och blommor samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Water and Laser Technology Materials i Vansbro AB av bolagstypen Aktiebolag.

Water and Laser Technology Materials i Vansbro AB är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Vansbro arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Water and Laser Technology Materials i Vansbro AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Water and Laser Technology Materials i Vansbro AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Water and Laser Technology Materials i Vansbro AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Kjell Lennart -Andersson, Olga -Bülund, Lena Ann-Sofie

Water and Laser Technology Materials i Vansbro AB har 556524-5379 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.