R.S. Miljö & Återvinning AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall idka rörelse med återvinning av skrot och metaller ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för R.S. Miljö & Återvinning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vansbro så är R.S. Miljö & Återvinning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Vansbro arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vansbro och i Dalarnas län. Redan 1995-07-18 så skapades R.S. Miljö & Återvinning AB och bolaget är har F-skattsedel R.S. Miljö & Återvinning AB har haft det sedan 1998-01-01.

R.S. Miljö & Återvinning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556521-1991 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vansbro.

Just nu är R.S. Miljö & Återvinning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med R.S. Miljö & Återvinning AB så går det att nå dem via telefon på 0281-50029 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom R.S. Miljö & Återvinning AB är Sandström, Karl-Erik Runar Ragnvald som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Albinsson, Monika Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisor, Larsson, Liss Lars Åke som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .