Gammeluddshemmet Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556447-6991 är organisationsnummer för bolaget Gammeluddshemmet Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gammeluddshemmet Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vansbro som är den kommunen som Gammeluddshemmet Aktiebolag finns i.

Gammeluddshemmet Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-05-08 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gammeluddshemmet Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Gammeluddshemmet Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vansbro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gammeluddshemmet Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Egserius, Eva Anita -Egserius, Joy Helena -Rulander Egserius, Lars Evald Daniel

Vill ni komma i kontakt med Gammeluddshemmet Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7470170 eller genom brev på följande adress:
Gammeluddsv. 51, 132 46, Saltsjö-boo

Bolaget skall bedriva verksamhet inom den enskilda vårdsektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gammeluddshemmet Aktiebolag och det är Egserius, Eva Anita som är född 1941 och har titeln VD, Rulander Egserius, Lars Evald Daniel som är född 1964 och har titeln Vice VD, Egserius, Eva Anita som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Rulander Egserius, Lars Evald Daniel som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Egserius, Jimmy Erik som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Egserius, Joy Helena som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamotJosephson, Jane Ruth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisor, Katmark, Hans Roland som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor