Svenska Sanningar Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva musikverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svenska Sanningar Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vansbro så är Svenska Sanningar Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Vansbro arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vansbro och i Dalarnas län. Redan 1992-03-03 så skapades Svenska Sanningar Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Svenska Sanningar Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Svenska Sanningar Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556444-4494 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vansbro.

Just nu är Svenska Sanningar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Svenska Sanningar Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0247-33244 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svenska Sanningar Aktiebolag är Andersson, Lars David som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wanfors, Lars Erik som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .