Dala-Järna Fastighetskonsulter Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556436-2167 är organisationsnummer för företaget Dala-Järna Fastighetskonsulter Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dala-Järna Fastighetskonsulter Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vansbro som är den kommunen som Dala-Järna Fastighetskonsulter Aktiebolag finns i.

Dala-Järna Fastighetskonsulter Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-12-02 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dala-Järna Fastighetskonsulter Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Dala-Järna Fastighetskonsulter Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vansbro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dala-Järna Fastighetskonsulter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johannesson, Elof Lars-Åke

Vill ni komma i kontakt med Dala-Järna Fastighetskonsulter Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0281-21338 eller genom brev på följande adress:
Skålö 130, 780 51, Dala-järna

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, fastighetsförvaltning och konsultationsverksamhet inom försäkringsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dala-Järna Fastighetskonsulter Aktiebolag och det är Johannesson, Elof Lars-Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Clas Jörgen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gun Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Borgert Isaks, Lisa Maria Victoria som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,