Sjutti Svens Gräv Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Sjutti Svens Gräv Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Vansbro som är den kommunen där Sjutti Svens Gräv Aktiebolag finns. I Vansbro så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sjutti Svens Gräv Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sjutti Svens Gräv Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sjutti Svens Gräv Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sjutti Svens Gräv Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Noret 84, 780 51, Dala-järna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0281-20153.

Vansbro arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sjutti Svens Gräv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sjutti Svens Gräv Aktiebolag har idag 556422-4508 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Sjutti Svens Gräv Aktiebolag

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet med grävmaskin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Sjutti Svens Gräv Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Sjutti Sven Olov Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sjutti Eva Lillemor som är född 1953 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .