HN Kraftlinjeteknik Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva produktion, reparation, service, besiktning och konsultation angående fastigheter och kraftlinjer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HN Kraftlinjeteknik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vansbro så är HN Kraftlinjeteknik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Vansbro arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vansbro och i Dalarnas län. Redan 1990-12-04 så skapades HN Kraftlinjeteknik Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel HN Kraftlinjeteknik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

HN Kraftlinjeteknik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556411-8585 är organisationsnummret för företaget som finns i Vansbro.

Just nu är HN Kraftlinjeteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med HN Kraftlinjeteknik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0281-30597 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom HN Kraftlinjeteknik Aktiebolag är Hagström, Nils Roland som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagström, Byns Eva Lilian som är född 1957 och har titeln Suppleant, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln Revisor, Andersson, Eva Elisabet som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .