M. Berglunds Skogsentreprenad Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vansbro och M. Berglunds Skogsentreprenad Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och M. Berglunds Skogsentreprenad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för M. Berglunds Skogsentreprenad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

M. Berglunds Skogsentreprenad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-04-12. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Vansbro där företaget finns i jobbar för att företag som M. Berglunds Skogsentreprenad Aktiebolag ska trivas.

M. Berglunds Skogsentreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vansbro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skogsentreprenader och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M. Berglunds Skogsentreprenad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är M. Berglunds Skogsentreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vansbro.

Vill man komma i kontakt med M. Berglunds Skogsentreprenad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0281-22061.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med M. Berglunds Skogsentreprenad Aktiebolag är Berglund, Mats Allan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Tord Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Perjos, Erik Olof som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

M. Berglunds Skogsentreprenad Aktiebolag har 556393-9189 som sitt organisationsnummer.