Äppelbo Skog & Mark AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vansbro och Äppelbo Skog & Mark AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Äppelbo Skog & Mark AB är ett av dem. Statusen för Äppelbo Skog & Mark AB är att Bolaget är aktivt.

Äppelbo Skog & Mark AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-06-19. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Vansbro där bolaget finns i jobbar för att bolag som Äppelbo Skog & Mark AB ska trivas.

Äppelbo Skog & Mark AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vansbro så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är skogliga tjänster och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Äppelbo Skog & Mark AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Äppelbo Skog & Mark AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vansbro.

Vill man komma i kontakt med Äppelbo Skog & Mark AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0281-22405.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Äppelbo Skog & Mark AB är Magnusson, Knut Karl Erik Fredrik som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Bunga, Ainars som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Äppelbo Skog & Mark AB har 556363-8989 som sitt organisationsnummer.