Bil & Maskin i Dala-Järna Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Vansbro finns det ett Aktiebolag som heter Bil & Maskin i Dala-Järna Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Bil & Maskin i Dala-Järna Aktiebolag i Dalarnas län. Vansbro är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bil & Maskin i Dala-Järna Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 1989-06-12 så har Bil & Maskin i Dala-Järna Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bil & Maskin i Dala-Järna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Vansbro.

Vill man komma i kontakt med Bil & Maskin i Dala-Järna Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Nordanåker 237, 780 51, Dala-järna. Vi ni istället prata med Bil & Maskin i Dala-Järna Aktiebolag så kan ni göra det på 0281-13344.

Bolaget skall bedriva handel med samt reparation av motorfordon, maskiner, däck och släpfordon samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Larsson, Trost Kenth Henry som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

Bil & Maskin i Dala-Järna Aktiebolag har 556363-3394 som sitt organisationsnummer.