Gunde Svan Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Gunde Svan Aktiebolag är en verksamhet som finns i Vansbro. I Gunde Svan Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svan, Anders Gunde som är född 1962 och har titeln VD, Svan, Anders Gunde som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svan, Karin Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gunde Svan Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gunde Svan Aktiebolag på telefon 0281-10000.

Bolaget skall bedriva produktutveckling, marknadsföring och information om idrott, fritidsförnödenheter, personalutveckling inom industrin, bil- och transportindustrin, handeln samt turismen, handel med värdepapper, idka förvaltning, leasing och finansiering av fast och lös egendom inom transportnäringen, industrin, handeln och turismen, fastighetsförvaltningen samt agentur och konsultverksamhet med sådana produkter ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gunde Svan Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gunde Svan Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Vansbro arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gunde Svan Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gunde Svan Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gunde Svan Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Gunde Svan Aktiebolag har 556352-4643 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.