Åkeri Aktiebolaget John Nilsson

Dalarnas län

Information

Åkeri Aktiebolaget John Nilsson är ett bolag som finns i Vansbro. I Åkeri Aktiebolaget John Nilsson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Högosta, Matz Olov som är född 1957 och har titeln VD, Högosta, Matz Olov som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Högosta, Jan Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredriksson Högosta, Ulla Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Högosta, Sven Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Högosta-Eriksson, Kerstin Lillemor som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotNordkvist, Lars Erik Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Hagman, Pär Karl Erik som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Åkeri Aktiebolaget John Nilsson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Åkeri Aktiebolaget John Nilsson på telefon 0281-21270.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Åkeri Aktiebolaget John Nilsson av bolagstypen Aktiebolag.

Åkeri Aktiebolaget John Nilsson är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Vansbro arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Åkeri Aktiebolaget John Nilsson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Åkeri Aktiebolaget John Nilsson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åkeri Aktiebolaget John Nilsson så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fredriksson Högosta, Ulla Birgitta -Högosta, Jan Erik -Högosta, Matz Olov -Högosta, Sven Arne -Högosta-Eriksson, Kerstin Lillemor

Åkeri Aktiebolaget John Nilsson har 556328-2127 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.