Munters Bygg Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Munters Bygg Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Vansbro som är den kommunen där Munters Bygg Aktiebolag finns. I Vansbro så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Munters Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Munters Bygg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Munters Bygg Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Munters Bygg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriv. 13, 780 51, Dala-järna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0281-20968.

Vansbro arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Munters Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Munters Bygg Aktiebolag har idag 556308-1941 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Munters Bygg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Munters Bygg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Munters, Fredrik Sven-Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Munters, Ragnar Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Munters, Daniel Erik som är född 1980 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .