Äppelbo Smide Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556307-5588 är organisationsnummer för företaget Äppelbo Smide Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Äppelbo Smide Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vansbro som är den kommunen som Äppelbo Smide Aktiebolag finns i.

Äppelbo Smide Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-10-05 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Äppelbo Smide Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Äppelbo Smide Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vansbro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Äppelbo Smide Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Äppelbo Smide Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0281-22350 eller genom brev på följande adress:
Lappheden 14, 780 54, Äppelbo

Bolaget skall bedriva tillverkning av metallkonstruktioner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Äppelbo Smide Aktiebolag och det är Berg, Sven Jörgen Edvin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Siv Ingrid Viola som är född 1933 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,