Salong Rosita i Vansbro Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Salong Rosita i Vansbro Aktiebolag är ett företag som finns i Vansbro. I Salong Rosita i Vansbro Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skifs, Zara Rosita Birgitta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilemar, Mats Karl Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilemar, Pia Christin som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Pålhed, Anders Gunnar som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Salong Rosita i Vansbro Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Salong Rosita i Vansbro Aktiebolag på telefon 019-144403.

Bolaget skall för sin verksamhet bedriva frisersalong.

Idag är Salong Rosita i Vansbro Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Salong Rosita i Vansbro Aktiebolag är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Vansbro arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Salong Rosita i Vansbro Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Salong Rosita i Vansbro Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Salong Rosita i Vansbro Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilemar, Mats Karl Erik -Skifs, Zara Rosita Birgitta

Salong Rosita i Vansbro Aktiebolag har 556300-3432 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.