Blåklockan i Dala-Järna Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva blomsterhandel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Blåklockan i Dala-Järna Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vansbro så är Blåklockan i Dala-Järna Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Vansbro arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vansbro och i Dalarnas län. Redan 1986-09-04 så skapades Blåklockan i Dala-Järna Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Blåklockan i Dala-Järna Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Blåklockan i Dala-Järna Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556282-9613 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vansbro.

Just nu är Blåklockan i Dala-Järna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Blåklockan i Dala-Järna Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0281-20094 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Blåklockan i Dala-Järna Aktiebolag är Lövris, Dorothy Katrin Elisabet som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölander, Tommy Gösta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Pettersson, Stig Tony som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .