Edvin Larssons Mekaniska Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Edvin Larssons Mekaniska Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Vansbro som är den kommunen där Edvin Larssons Mekaniska Aktiebolag finns. I Vansbro så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Edvin Larssons Mekaniska Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Edvin Larssons Mekaniska Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Edvin Larssons Mekaniska Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Edvin Larssons Mekaniska Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandv. 58, 780 51, Dala-järna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0281-20261.

Vansbro arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Edvin Larssons Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Edvin Larssons Mekaniska Aktiebolag har idag 556266-0539 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Edvin Larssons Mekaniska Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Edvin Larssons Mekaniska Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bertils, Jan Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertils, Jan Fredrik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Bertils, Tom Göran som är född 1977 och har titeln Suppleant, Niss-Jonsson, Mats Gunnar som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .