Olssons Rör i Dala-Järna Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Olssons Rör i Dala-Järna Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Vansbro som är den kommunen där Olssons Rör i Dala-Järna Aktiebolag finns. I Vansbro så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Olssons Rör i Dala-Järna Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Olssons Rör i Dala-Järna Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Olssons Rör i Dala-Järna Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Olssons Rör i Dala-Järna Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Emaus 4, 780 51, Dala-järna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0281-20743.

Vansbro arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Olssons Rör i Dala-Järna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Olssons Rör i Dala-Järna Aktiebolag har idag 556262-9302 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Olssons Rör i Dala-Järna Aktiebolag

Bolaget skall bedriva VVS-installationer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Olssons Rör i Dala-Järna Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Lissnils Mats Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lissnils Rolf Mattias som är född 1969 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Grosshed, Stig Hans Lennart som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .