Rågenklint Production AB

Dalarnas län

Information

Rågenklint Production AB är ett av många bolag som finns i Vansbro. Det är nämligen den kommunen som Rågenklint Production AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rågenklint Production AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Rågenklint Production AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1984-10-18. Men sedan 1994-01-01 så har Rågenklint Production AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rågsveden 10, 780 54, Äppelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rågenklint Production AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-869962.

Vansbro arbetar för att bolag som Rågenklint Production AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rågenklint Production AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Dalarnas län.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultationer inom media samt därtill uppdrag att vara programledare och projektledare inom radio och TV samt även moderator, krönikör och journalist. Därutöver bedriva import, export och handel med hudvård- och skönhetsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rågenklint Production AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rågenklint Production AB och det är följande personer, Rågenklint Isaksson, Jennie Sofia J som är född 1974 och har titeln VD, Rågenklint Isaksson, Jennie Sofia J som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Patrik Christian som är född 1972 och har titeln Suppleant, Karlestedt, Jan Oscar som är född 1954 och har titeln Revisor, Affärssynergi JK AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rågenklint Production AB är 556250-6716.