Entreprenör Aktiebolaget Torsten Andersson

Dalarnas län

Information

Bolaget skall uthyra last,- schakt- och transportmaskiner, utföra bro- och vägentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Entreprenör Aktiebolaget Torsten Andersson vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vansbro så är Entreprenör Aktiebolaget Torsten Andersson ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Vansbro arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vansbro och i Dalarnas län. Redan 1964-09-02 så skapades Entreprenör Aktiebolaget Torsten Andersson och företaget är har F-skattsedel Entreprenör Aktiebolaget Torsten Andersson har haft det sedan 1994-01-01.

Entreprenör Aktiebolaget Torsten Andersson är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556093-9380 är organisationsnummret för företaget som finns i Vansbro.

Just nu är Entreprenör Aktiebolaget Torsten Andersson Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Entreprenör Aktiebolaget Torsten Andersson så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Entreprenör Aktiebolaget Torsten Andersson är Andersson, Torsten Edgon som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Krus Andersson, Inger Marianne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .