Sterners Specialfabrik Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556047-7159 är organisationsnummer för bolaget Sterners Specialfabrik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sterners Specialfabrik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vansbro som är den kommunen som Sterners Specialfabrik Aktiebolag finns i.

Sterners Specialfabrik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1946-06-22 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sterners Specialfabrik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Sterners Specialfabrik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vansbro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sterners Specialfabrik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sterner, Ida Ejvor Elisabet -Sterner, Olof Håkan -Sterner, Ruben Nestor

Vill ni komma i kontakt med Sterners Specialfabrik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0281-594440 eller genom brev på följande adress:
Stationsv. 12, 780 51, Dala-järna

Bolaget skall idka fabriksrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sterners Specialfabrik Aktiebolag och det är Sterner, Olof Håkan som är född 1965 och har titeln VD, Sterner, Olof Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sterner, Ida Ejvor Elisabet som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Palmcrantz, Karl Johan Alvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sterner, Ruben Nestor som är född 1934 och har titeln Suppleant, Larsson, Liss Lars Åke som är född 1948 och har titeln RevisorLind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,