Per Trapp Skog och byggservice

Dalarnas län

Information

550801-XXXX är organisationsnummer för bolaget Per Trapp Skog och byggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per Trapp Skog och byggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vansbro som är den kommunen som Per Trapp Skog och byggservice finns i.

Per Trapp Skog och byggservice har varit registrerat sedan 2003-01-08 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Per Trapp Skog och byggservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Per Trapp Skog och byggservice är och det finns flera bolag i Vansbro som också är .

Firmatecknare för Per Trapp Skog och byggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Per Trapp Skog och byggservice så kan ni göra det på telefon genom 0281-20450 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av timmerhus och prefabricerade hus, såg och hyvlingstjänster, trävaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Per Trapp Skog och byggservice och det är Trapp, Per Rune som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,