Järna Konfektyr, Mats Persson

Dalarnas län

Information

I Vansbro finns det ett Enskild firma som heter Järna Konfektyr, Mats Persson. Det finns flera verksamheter som liknar Järna Konfektyr, Mats Persson i Dalarnas län. Vansbro är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Järna Konfektyr, Mats Persson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Dalarnas län.

Sedan 1994-01-04 så har Järna Konfektyr, Mats Persson varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Järna Konfektyr, Mats Persson och det finns fler verksamheter som är det i Vansbro.

Vill man komma i kontakt med Järna Konfektyr, Mats Persson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Järna Konfektyr, Mats Persson så kan ni göra det på 0281-14131.

Tillverking och försäljning av konfektyr, marknadsförsäljning samt därmed förenlig verksamhet. Teater- och nöjesproduktion, administrativa tjänster åt artister, förmedling och bokning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Persson, Mats Erik Esbjörn som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Järna Konfektyr, Mats Persson har 420510-XXXX som sitt organisationsnummer.