Järna Energi

Dalarnas län

Information

400728-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Järna Energi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Järna Energi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vansbro som är den kommunen som Järna Energi finns i.

Järna Energi har varit registrerat sedan 1992-12-01 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Järna Energi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Järna Energi är och det finns flera verksamheter i Vansbro som också är .

Firmatecknare för Järna Energi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Järna Energi så kan ni göra det på telefon genom 0281-20463 eller genom brev på följande adress:

Handel med fastbränsle samt uppvärmning och skötsel av fastbränsleanläggningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Järna Energi och det är Munters, Anders Johan som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,