Sten Johanssons Lastbilsåkeri

Dalarnas län

Information

390607-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Sten Johanssons Lastbilsåkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sten Johanssons Lastbilsåkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vansbro som är den kommunen som Sten Johanssons Lastbilsåkeri finns i.

Sten Johanssons Lastbilsåkeri har varit registrerat sedan 1973-10-15 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sten Johanssons Lastbilsåkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Sten Johanssons Lastbilsåkeri är och det finns flera verksamheter i Vansbro som också är .

Firmatecknare för Sten Johanssons Lastbilsåkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sten Johanssons Lastbilsåkeri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Lastbilsåkeri.

Det finns olika personer som har en koppling med Sten Johanssons Lastbilsåkeri och det är Johansson, Sten Birger som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,