Meros Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Meros Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Vansbro. Det är nämligen den kommunen som Meros Handelsbolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Meros Handelsbolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1992-05-11. Men sedan 1992-01-01 så har Meros Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Risheden 8, 780 54, Äppelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Meros Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Vansbro arbetar för att verksamheter som Meros Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Meros Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Dalarnas län.

Import av och handel med elektronikprodukter med tillbehör, sport- och fritidsartiklar, produkter för industri, hantverk, storhushåll och restauranger.

Firmatecknare för Meros Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Meros Handelsbolag och det är följande personer, Jansson, John-Erik Gunnar som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Jansson, Stig Olov Bertil som är född 1969 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Meros Handelsbolag är 916941-6857.