Snöå Bruk Ekonomisk förening

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Snöå Bruk Ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vansbro här finns det många olika Ekonomisk förening. Snöå Bruk Ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Vansbro jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

Snöå Bruk Ekonomisk förening är momsregistrerat sedan2001-01-16 och har organisationsnummer 769603-3625.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0281-24018 alternativt besöka eller skicka post till Snöå Bruk Ekonomisk förening på följande adress 780 51 Dala-järna.

Snöå Bruk Ekonomisk förening är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Snöå Bruk Ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , Gustafsson, Irene Åsa Yvonne som är född 1950 och har titeln Suppleant , Hermansson, Skinnar Jens Henrik som är född 1969 och har titeln Suppleant . Holmberg, Sten-Åke Anders som är född 1958 och har titeln Suppleant . Larsson, Grånäs Jan Gunnar som är född 1963 och har titeln Suppleant . Lindqvist, Maria Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant . Lundin, Björn Olov som är född 1953 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen. medlemmarna deltar med eget arbete med syfte att marknadsföra, utveckla snöå bruk området och bidraga till ett ökat utbud av friluftsaktiviteter.