Äppelbo Gemenskap, ekonomisk förening

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Äppelbo Gemenskap, ekonomisk förening. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vansbro här finns det många olika Ekonomisk förening. Äppelbo Gemenskap, ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Vansbro jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Dalarnas län gör att företag trivs där.

Äppelbo Gemenskap, ekonomisk förening är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 716457-0702.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0281-22784 alternativt besöka eller skicka post till Äppelbo Gemenskap, ekonomisk förening på följande adress Älvgården, 780 54, Äppelbo.

Äppelbo Gemenskap, ekonomisk förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-09-03.

I Äppelbo Gemenskap, ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , Adolfsson, Ruth Ingeborg som är född 1939 och har titeln Suppleant , Heens, Eivor Sylvia Viola som är född 1938 och har titeln Suppleant . Persson, Karin Barbro Ingegerd som är född 1930 och har titeln Suppleant . Ähdel, Anna Monica som är född 1966 och har titeln Suppleant .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom ekonomisk verksamhet i vilken medlemmarna deltar som leverantörer samt genom begagnande av föreningens tjänster. Föreningen skall därvid till lägsta möjliga priser tillhandahålla sina medlemmar lokaler för deras hantverksutövande samt svara för försäljning och förmedling av produkter och tjänster producerade av medlemmarna.