Städ och Hemservice Vansbro

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vansbro och Städ och Hemservice Vansbro är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Städ och Hemservice Vansbro är ett av dem. Statusen för Städ och Hemservice Vansbro är att Bolaget är aktivt.

Städ och Hemservice Vansbro är ett Enskild firma och skapades 1997-01-22. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Vansbro där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Städ och Hemservice Vansbro ska trivas.

Städ och Hemservice Vansbro är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Vansbro så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Städfirma innefattande städsysslor, fönsterputsning och hemservice, såsom snöskottning, gräsklippning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Städ och Hemservice Vansbro är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Städ och Hemservice Vansbro och det finns flera verksamheter som är det idag i Vansbro.

Vill man komma i kontakt med Städ och Hemservice Vansbro så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5233250.

.

De som är på något sätt har med Städ och Hemservice Vansbro är Ivars, Anna Margaretha som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Städ och Hemservice Vansbro har 681029-XXXX som sitt organisationsnummer.