Lass Rör

Dalarnas län

Information

680614-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lass Rör. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lass Rör är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vansbro som är den kommunen som Lass Rör finns i.

Lass Rör har varit registrerat sedan 1997-05-07 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lass Rör så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Lass Rör är och det finns flera verksamheter i Vansbro som också är .

Firmatecknare för Lass Rör är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lass Rör så kan ni göra det på telefon genom 0281-71808 eller genom brev på följande adress:

Vatten- och värmeledningsinstallatör.

Det finns olika personer som har en koppling med Lass Rör och det är Lass, Stefan Micael som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,