HELHETEN, Anky Lindén

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vansbro och HELHETEN, Anky Lindén är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och HELHETEN, Anky Lindén är ett av dem. Statusen för HELHETEN, Anky Lindén är att Bolaget är aktivt.

HELHETEN, Anky Lindén är ett Enskild firma och skapades 2000-02-19. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Vansbro där företaget finns i jobbar för att företag som HELHETEN, Anky Lindén ska trivas.

HELHETEN, Anky Lindén är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Vansbro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hälsovård, massage och SPA-behandlingar, handel med hälsoprodukter, konsultation och utbildning i personlig utveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HELHETEN, Anky Lindén är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är HELHETEN, Anky Lindén och det finns flera företag som är det idag i Vansbro.

Vill man komma i kontakt med HELHETEN, Anky Lindén så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0281-30577.

.

De som är på något sätt har med HELHETEN, Anky Lindén är Lindén, Anna Catrin som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HELHETEN, Anky Lindén har 640905-XXXX som sitt organisationsnummer.