Salong Klipphörnan

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vansbro och Salong Klipphörnan är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Salong Klipphörnan är ett av dem. Statusen för Salong Klipphörnan är att Bolaget är aktivt.

Salong Klipphörnan är ett Enskild firma och skapades 1986-02-17. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Vansbro där företaget finns i jobbar för att företag som Salong Klipphörnan ska trivas.

Salong Klipphörnan är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vansbro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Frisersalong.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Klipphörnan är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Salong Klipphörnan och det finns flera företag som är det idag i Vansbro.

Vill man komma i kontakt med Salong Klipphörnan så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0281-71494.

.

De som är på något sätt har med Salong Klipphörnan är Nygren, Kerstin Maria Désirée som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Klipphörnan har 640520-XXXX som sitt organisationsnummer.