Fönsterbacken utbildning & mediaproduktion

Dalarnas län

Information

I Vansbro finns det ett Enskild firma som heter Fönsterbacken utbildning & mediaproduktion. Det finns flera verksamheter som liknar Fönsterbacken utbildning & mediaproduktion i Dalarnas län. Vansbro är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Fönsterbacken utbildning & mediaproduktion är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Dalarnas län.

Sedan 2002-09-30 så har Fönsterbacken utbildning & mediaproduktion varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Fönsterbacken utbildning & mediaproduktion och det finns fler verksamheter som är det i Vansbro.

Vill man komma i kontakt med Fönsterbacken utbildning & mediaproduktion så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fönsterbacken utbildning & mediaproduktion så kan ni göra det på 0281-71894.

Erbjuder kurser i stresshantering, avslappning och mental träning till företag, organisationer och privatpersoner. Erbjuder även text- och bildproduktion för tidningar, tidsskrifter, information, reklam och böcker.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Bajer Åsa Helena som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Fönsterbacken utbildning & mediaproduktion har 640405-XXXX som sitt organisationsnummer.